Marije-Devin.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Marije & Devin

Sanne

Ha Marije,

Wat ontzettend gaaf dat jullie gaan zeg! Gelukkig kom ik er net op tijd achter en kan ik jullie volgen! Wij hebben in 2006 2 maanden door Nieuw Zeeland gecamperd (?), onze verhalen (heel oud dus ;-)) staan op http://reisupdate.blogspot.com/. Geniet ervan 9dat zal niet moeilijk zijn) en ow wat heeft Devin een geluk met zo'n TOP moeder....!!!

liefs Sanne

monique

Hey Marije,

Wat ontzettend bijzonder dat jij en Devin (met z'n tweetjes toch?) gaan reizen! Wow echt super! Ik zag de reacties van Sanne en Nien over dat ze je gingen volgen dus ik ben ook net op tijd, maar jullie staan inmiddels in mijn favorieten! Gaan jullie vanavond/morgen? En wat is het reisplan?

Heeeeeel veel plezier samen, en geniet van de wereld!

liefs Monique

Suzan

Lieve Marije en Devin,
Ik zal heel regelmatig jullie verhaal volgen.
En ik ben het helemaal eens met Sanne; Devin heeft een hele gave TOPmoeder.
De foto van het afscheid zal ik op je gewone emailadres doorsturen.
Liefs en heel erg veel plezier samen.
Knuffel van Suzan

Gwen

Heej Marije en Devin,

GENIET!!!

x Gwen

Debora, Bianca en Chantal

Lieve Devin,

Heel erg veel plezier!
Wij van Nijntje gaan je zeker missen en gaan je avonturen zeker volgen.

Geniet ervan!

Liefs,