Marije-Devin.reismee.nl

Omarama

Groeten uit Omarama!

Vanochtend vertrokken uit Twizel. Eigenlijk de eerste keer deze vakantie dat ik het echt jammer vond om mensen achter te laten en weer verder te gaan.

De rit hier naartoe was een erg relaxede 30km met af en toe wat wind tegen maar niks ernstigs. De versnellingen doen het weer dus af en toe een kleine klim was geen probleem.

We zitten hier vlak tegen de berg aan waar we morgen overheen moeten. Brrr ik zie er tegenop, letterlijk en figuurlijk. Die berg zit mij al de hele dag aan te grijnzen. 'ik ga het jou echt niet makkelijk maken' lijkt ie te zeggen. Nee dat weet ik stomme berg, maar morgen gaan we over je heen en daarna zoek je het maar uit.
(misschien begin ik toch aan cabinfever te lijden, ik voer gesprekken met bergen)

Vanavond hebben we in een hot tub gezeten. Een grote houten ton buiten met warm water er in. Die dingen worden volgens mij normaliter bij 40 graden gebruikt. Wij hebben eerst de koude kraan maar eens een tijdje open gezet en het ding afgekoeld tot ongeveer 35 graden. Toen was het heerlijk, buiten in de bergen in een houten ton.

Wij zaten braaf in onze zwemkleding in onze ton toen het mij opviel dat we wel heel erg afgeschermd zaten daar. Je had geen uitkijk op andere tonnen en ook niet op de weg ofzo. Volgens mij was het eigenlijk de bedoeling dat je in je blote kont in de hot tub gaat zitten.

Ik heb het maar zo gelaten. Anders vindt Devin het straks zo leuk dat hij de volgende keer dat we gaan zwemmen zijn zwembroek niet meer aan wil.

Weer terug in ons huisje heb ik Devin gelijk in bed gelegd. Het warme warer had niet echt het gewenste effect. In plaats van dat Devin moe was heeft hij eerst nog een hele tijd met zijn treintjes liggen spelen. Ik heb gedaan alsof ik sliep, waardoor Devin uiteindelijk ook ging slapen. Nu ben ik zo gaar van het doen alsof ik slaap dat ik maar echt ga slapen.

weltruste

X

Jacques

Heeft Devin je niet wakker gemaakt toen je zogenaamd sliep? Wanneer Opa zogenaamd slaapt, wordt hij altijd direkt door Devin gewekt.

Suzan

Maar dat is 's morgens vroeg opa! En dit was aan het begin van de avond.