Marije-Devin.reismee.nl

I wanna go go go

We zijn weer aan het inpakken. Morgen is het 8 december. Dat betekent dat onze "regen uitzit tijd" er op zit en wij verder gaan! Voor morgen wordt er tussen 10 en 3 regen voorspeld. Precies de tijd dat wij meestal op de fiets zitten, maar het kan mij niet eens zo veel meer schelen. Ik heb de regenpakken uit de het karretje gelaten zodat we er makkelijk bij kunnenen ben druk bezig alles wat niet van zichzelf waterproof is in plastic te pakken. Het is tijd om verder te gaan, ongeacht het weer. We zijn het hier een beetje zat en zitten elkaar en onszelf in de weg. Vandaag hebben we eerst ons army of cookieguys nog verder uitbereidt. Dit keer van gewoon koekjesdeeg met mini-m&m's. Koekjes zijn een stuk makkelijker mee te nemen dan de ingredienten individueel. We kunnen morgen geheel op koekjes leven als we dat zouden willen. Daarna nog terug geweest naar de kiwi-tuin (Riccarton Bush) waar we ook met de dubbeldekkerbus waren geweest. Het restaurant daar vierde zijn gedeeltelijke heropening (van het terras), dus er speelde een jazz band en er was een marktje met biologische producten. Leuk! We hebben in Riccarton bush zelf nog een kiwi geprobeerd te spotten maar dat gaat lastig met een peuter die "kiiiiwiiiii!"roept. Devin werd op de foto gezet door een groep Japanse toeristen terwijl hij op zijn hurken een kiwi probeerde te vinden. Nu gaat hij vast een Japans fotoboek in als "echte Nieuw-Zeelandse kleuter" Morgen fietsen we naar Rakaia, hier 60 km vandaan. Daarbij moeten we over "Nieuw-Zeeland's langste brug" spannend, want op bruggen zijn ze hier over het algemeen vergeten om een randje voor de fietsers aan te leggen. Daardoor fiets je op bruggen echt op de snelweg en hou je soms het verkeer nogal op. Hopelijk valt het mee met de hoeveelheid verkeer. X

Suzan

Nou, Devin kan goed doorgaan voor "wereld" kleuter volgens mij. En jij voor wereldmoeder; letterlijk en figuurlijk.