oud en nieuw op Stewart Island
Net even gegoogled op een onderkomen voor ons op Stewart Island met oud en nieuw. Nu het er op lijkt dat we dat wel gaan halen leek het mij wel handig om dat al vast te regelen.
Blijkbaar ben ik niet de enige die verzonnen heeft oud en nieuw op Stewart Island door te brengen. Een hele hoop hotels etc zitten al vol! Alleen echt heel heel heel heeeeele dure units zijn nog beschikbaar.
Heeft er iemand tijd om er eens eens een rustig google-momentje aan te wijden? Mijn geïnternet heeft een tijd-limiet en een data-limiet, dat googled nogal onrustig.
Thanks!
Hallo Marije,
Op welke datum verwacht je te arriveren en op welke datum te vertrekken?
Groeten en een knuffel voor Devin,
Jacques
Oh.. begrijpelijk dat iedereen naar Stewart Eiland wil, ten 1e, het is dan de "grote" vakantie tijd en ten 2e het is het koelste gebied in New Zealand, omdat het in Januari hoog zomer is en misschien ook warm.
Hey Marije, ik geniet heerlijk met jullie mee vanuit de goorn! Heb nog geen aflevering gemist ;-). En je schrijfstijl is aanstekelijk! Wat beleven jullie leuke avonturen en wat goed dat je je niet alleen laat leiden door je plan maar vooral ook door je gevoel! Devin wordt met zo'n leuke moedervast een hele stoere, ondernemende en zelfstandige leuke vent! Nog heel veel plezier samen.
Ha die Marije en Devin. Oeps die maag van jou laat jou wel in steek bbbrrr. maar vertel, vertel, vertel, van die Tiewraps hahah Knuf xxxx