Life is good (good people go to heaven, good swimmers go to Ras Al Khaimah)
Vandaag vooral veel relaxen.
Hoewel ik pas om 3 uur in bed lag ging de wekker om 9 uur. Er moest ontbeten worden. En gezwommen! Bij de aanblik van het zwembad wilde Devin helemaal niet ontbijten. 'ikke semme mama!'
Geef hem eens ongelijk. Met 6 zwembaden en de zee op kruipafstand zitten we hier in de zwemmershemel. Na een snel ontbijt dus ook heel snel het zwembad in gedoken. Eerst het zout water zwembad. Het is een beetje jammer dat er behalve zout ook heel veel chloor in zit.
Ik had het toevallig de ochtend voordat we vertrokken met een zwemvriend over het feit dat het lijkt alsof er in Nederland tegenwoordig iets anders in het zwemwater zit dan puur chloor. Wanneer je in Nederland het zwembad in komt slaat de chloorlucht niet meer gelijk op je longen en de wc-eend geur komt je ook niet zo ontzettend meer tegemoet. Hier zit gewoon nog chloor van vroeger......
Omdat de zee ook ontzettend dichtbij is hebben we het zwembad maar snel verruild voor de zee. Met een wit zandstrand en blauwe zee (wel erg warm ong 32 graden)hebben we ook niet heel veel te klagen. Dit werkt ook goed met Devin. Hij speelt op het strand met zijn treintjes en bouwt zandkastelen en ik zwem heen en weer 100m heen, 100m terug. Als ik eind febuari terug in Nederland ben dan ben ik een ster in bilaterale ademhaling.
Net geluncht. Pasta, fruit en chocoladetaart. Nu even een middagdutje en dan weer zwemmen. Life is good.
X
Heerlijk verhaal. Puur genieten he.
Ik lees je blogjes weer met veel plezier, zo gelachen over de stinkende indiase man. Fijn dat jullie je amuseren samen aan het prachtige strand. tot nieuwe verhalen,
Fijn om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebt. Blijf Devin lekker op het strand spelen als jij zwemt?
Heel veel plezier verder.
Liefs en knuffels